ok
login
Lost your password? kliki siia

Loe meie sünnipäevad kohta siin.

Loe lähemalt siit.

Kaluriküla propageerib harrastuskalastust

Kaluriküla on loonud võimalused harrastuskalastuseks. Soovime edendada harrastuskalastust. Meie juurde võite tulla ilma varustuseta, rendime teile vajaliku. Oodatud on ka pered kes kalastusega alles tutvuvad.

Meie juures on Bait Shop, kus saad osta mõne vajaliku landi, saad rentida Shimano ridva ja rulli ning minna kalastama. Olemas on paadid, elektri ja bensiini päramootoritega. Võid sõita kohe mööda Sauga jõge kalale ning alustada oma püüki kohe, kui oled sadamast lahkunud. Uskuge meid, siin on kala, mis teeb parimagi kalastaja rõõmsaks. Mööda Sauga jõge on võimalik sõita umbes 15 minutiga Pärnu jõele ning sealt juba ilusa ilmaga Pärnu Lahele. Hea ilma korral jõuate umbes 20 minutiga Pärnu lahele ning näiteks koha püük võib alata.

Loomulikult ootame enda juurde ka peresid, algajaid kes kalastusega väga vähe kokku puutunud. Sellepärast olmegi loonud kalastusvarustuse rendi, et oleks koht kus teha tutvust kalapüügiga. Ei ole mõtet kohe soetada endale varustust, kui ei tea veel kuidas asi meeldib või milline varustus istub. Ka varustuse tassimine võib muutuda tülikaks kui tullakse Pärnu ja eesmärgiks ei ole ainult kalastusretk. Tule oma lapse või perega ning tee endale üks lahe päev jõel. Rentige paat ning kalastusvarustus. Meie juurest saate veel soetada paati termosega kohvi, limonaadi ning võileivad, et nälg vahepeal kimbutama ei hakkaks.

Kodulehele oleme loonud võimaluse oma saaki ka teistega jagada. Lae pilt oma püütud kalaga meie Galeriis üles.

Comments
FISHING VILLAGE SADAM


Liitu uudiskirjaga
liitu>>
Kontaktid
Tel +372 50 97 841
Uus-Sauga 62, Pärnu 80033
(vaata kaardil)