ok
login
Lost your password? kliki siia

Pärnu jahi- ja kalandusmess ning Pärnu lahe Koha 2017

PARNU-JAHI-JA-KALANDUSMESS-LOGOFishing Villages, Sauga jõe maalilisele kaldale on oodatud 28. – 29. juulil kõik jahindus- ja kalandussõbrad! Avaral kaldapealsel on koht ulukisaadustest toitudel, jahikoertele ja nende kasvatajatele. Katsuda ning proovida saab erinevaid veesõidukeid. Otse loomulikult esitlevad oma parimaid tooteid jahi- ja kalameestele mitmekülgse varustuse pakkujad. Kuulda saab jahinduse asjatundjate ülevaadet Eesti ulukite käekäigust, ülevaadet jahimeheks saamise võimalustest ja palju, palju muud seonduvat. Mõistagi on kahel päeval mitmekesine kultuuriprogramm! Lisaks leiab aset 29. juuli kalapüügivõistlus „Pärnu Lahe Koha 2017“. 
Üritus on TASUTA!

Lisainfo: www.parnumessid.ee

 

Comments loe kõiki kommentaare
Anonymous
Kommentaar ootab modereerimist
FISHING VILLAGE SADAM


Liitu uudiskirjaga
liitu>>
Kontaktid
Tel +372 50 97 841
Uus-Sauga 62, Pärnu 80033
(vaata kaardil)